Basis gelaatsverzorging

Gerard’s Way

https://gerardsskin.be/pages/missie-waarden 

‘Het garanderen van de beste resultaten betekent het combineren van de exacte productformules met de meest effectieve technieken om gewenste en langdurige doelstellingen te bereiken. De kracht van ons onderzoek ligt in de precieze behandeling protocollen: ze zijn de vrucht van onze passie voor wetenschap en onze holistische benadering van het leven, die we toepassen.’

 

Dit is wat mij enorm aanspreekt in Gerard’s Cosmetics producten, ze zijn zo samengesteld dat ze perfect aan mijn wensen en mijn visie voldoen om mijn cliënten het perfecte Me-time moment te schenken gecombineerd met zorg voor zowel het gelaat als lichaam en geest.

 

Ik heb gekozen voor de basis gelaatsbehandelingen om te starten met de Aquasens lijn – Van G-cosmetics.

Deze lijn is geschikt voor:

 • Droge huid
 • Gevoelige Huid met neiging tot Eczeem 
 • Normale huid

Collectie:AQUASENSE

| HYDRATATIE & DROGE HUID

Het hydraterend, beschermend en comfort gevend systeem ontworpen voor normale tot zeer droge huidtypes. Innovatie en kwaliteit worden gecombineerd in de goed presterende formules van het product van botanische en marine oorsprong, die het natuurlijke vermogen van de cel om water vast te houden vergroten, zodoende een diepe en langdurige hydratatie geven.

Laat uw huid verwennen en geniet de hele dag van een zachte, frisse en egale teint.

 

Luxe 1: gelaatsverzorging

Waarom je er dol op zult zijn

47% verbetering in de stevigheid van de verslappende huid (ptose) na 4 weken*

48% verbetering in de elasticiteit van de huid na 4 weken*

47% stevigere huid na 4 weken*

*Deze resultaten bleken uit een onafhankelijke professionele evaluatie in 2020 gebaseerd op een gerandomiseerde, enkelblinde in vivo studie van 4 weken onder 30 vrouwelijke deelnemers die het systeem driemaal per week gebruikten.

 

Welke positieve effecten heeft deze Luxe gelaatsbehandeling op je huid?

Pre-Treat Gel in combinatie met de ageLOC Galvanic Spa:

 • Hecht zich aan onzuiverheden en maakt de poriën vrij.
 • Goudsbloemextract (bloemextract van de Calendula officinalis) en zeekelpextract (extract van de Macrocystis pyrifera) verzachten en verzorgen de huid.
 • Lost overtollig talg op en maakt deze vloeibaar.

Treatment Gel in combinatie met de ageLOC Galvanic Spa:

 • ageLOC-ingrediënten pakken de oorzaken van huidveroudering aan om een jong ogende huid te behouden en de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.
 • Verwijdert de onzuiverheden die in de Pre-Treat-stap aan de huid zijn onttrokken. 
 • Hydrateert de huid voor een heerlijk zacht, schoon en fris resultaat. 
 • Huidverzorgende bestanddelen zoals arginine, jasmijnextract (extract van de Jasminum officinale) en bloemolie van de Rosa damascena hebben een revitaliserende en verkwikkende werking op de vermoeide en gestreste huid.
 • Groene thee-extract (bladextract van de Camellia sinensis) helpt bij het bestrijden van de negatieve effecten van oxidatieve stress veroorzaakt door omgevingsfactoren.
 • Jania rubens-extract, een algensoort dat in een gecontroleerde omgeving (controlled environment agriculture, CEA) wordt gekweekt en niet alleen lijntjes en rimpels minder zichtbaar maakt, maar ook de huid verzacht.

 

Beide gels in combinatie met de ageLOC Galvanic Spa:

 • Helpen om de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels te verminderen en zorgen ervoor dat de huid er steviger, meer gelift en strakker uitziet met een mooie gloed in slechts vijf minuten*.
 • Hebben een revitaliserende werking op de huid die door iedereen opgemerkt zal worden. En dat alles dankzij een aantal sessies per week van vijf minuten*.
 • Geven de huid haar natuurlijke gloed weer terug door onzuiverheden te verwijderen.
 • De galvanische stroom zorgt ervoor dat de werkzame ingrediënten goed doordringen in de opperhuid.

 

Luxe 2: gelaatsverzorging met Hotstone massage

Wanneer je op zoek bent naar een ontstressende en ontspannende massage, biedt een hot stone massage uitkomst. Deze massage is namelijk enorm populair vanwege haar vermogen om zowel lichaam als geest te kalmeren. Tijdens de hot stone massage worden er heerlijke oliën en warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen.

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN EEN HOT STONE MASSAGE?

Wanneer je op de massagetafel ligt, wordt er een heerlijke warme olie op je huid aangebracht. Vervolgens wordt er een dunne handdoek geplaatst tussen jouw huid en de warme basaltstenen, dan zal er gevraagd worden om je te richten op je ademhaling. Op het moment dat je volledig ontspant en gewend bent aan de temperatuur van de stenen, zal ik langzaam starten met de massage, dit met de stenen die over je decolleté en gelaat masseren.  Zo nu en dan zullen de stenen op een bepaalde plek van het lichaam worden gelegd zodat de warmte tot diep in je lichaam kan doordringen. Je zult direct merken dat stress en zorgen als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.